Team Arctic Marathon

Wie zijn we

Arctic Marathon Content Crew

Jill Blackstone

-- Fotograaf --

Gek op haar NIKON en het Noordelijke deel van de wereld. Gaat mee als professioneel fotograaf om gave wedstrijdfoto's te maken. Zorgt dat jouw unieke ervaring vast komt te liggen en deelt dat dan graag met je. Beleeft haar reizen door een cameralens en heeft het alleen in Nederland koud. Wil graag nog een keer een ijsbeer tegenkomen. Moeder van 3 jongens en fotoliefhebber pur sang.

Nikon specialist
Bergbeklimmer

Daphne v. Eijden

-- Fotograaf --

Tijdens ons avontuur in de Arctic communiceert zij door haar CANON lens met jou. Ligt graag ergens in de sneeuw of op het ijs om jouw avontuur vast te leggen. Zag al een paar keer een ijsbeer maar was steeds net te laat met fotograferen. Rijdt met onze Arctic auto over het parcours en vergeet soms de handrem.

Social Media Team
Zonnebrand smeerder

Sebastiaan v. Hamond

-- Filmmaker --

Speelt nog steeds Duck Hunt. Houdt van een cameratas op zijn rug. Zorgt voor de meest te gekke aftermovie van ons avontuur en beleeft dit zelf door een klein schermpje. Met zijn camera op zijn schouder fietst hij over het parcours, zodat jij bij terugkomst jouw avontuur kunt blijven herbeleven. Zocht naar walrussen maar kwam niet dichtbij genoeg. Daarom komt hij steeds terug op Svalbard.

Movie editor
Duck Hunt speler

Expeditie team

Nicky Bijleveld

-- Expedition Leader --

Multitasker van beroep. IJsberen zijn bang voor haar. Zorgt voor je tijdens jouw avontuur op Svalbard. Gaat mee als expeditieleider om jou optimaal te kunnen laten focussen op de (halve) marathon en de unieke omgeving. Staat samen met het team paraat voor, tijdens en na deze expeditie. Zorgt er voor dat jij jouw startnummer krijgt en zit naast je aan tafel tijdens het eten. Moeder van 2 kids en verliefd op Husky's

Multitasker
Kampvuur aanmaker

Eric Coenen

-- Expedition Leader --

Is onze Google Translate in persoon. Spreekt een aantal talen en zorgt ervoor dat jij op tijd bij jouw activiteiten bent. Hij haalt jou 's ochtends op om je naar de start te begeleiden en schenkt 's avonds jouw glas vol met wijn of bier. Heeft eigenlijk maat M maar vindt maat L toch lekkerder zitten. Rent zelf harder dan ijsberen en wil altijd nog een keer naakt gaan zwemmen in de Arctic.

Google Translate
Tetris Player

Eyza de Beer

-- Mascotte Arctic Marathon --

Heeft een hekel aan kou en het hoge Noorden. Duikt regelmatig op tijdens expo's en hardloopevenementen. Gaat graag op de foto met mensen. Loopt samen met jou de laatste 100m op Spitsbergen en brengt je over de finish.

Fotogeniek
Wakduiken

Head of Team

Hikmet Weeling

-- Head of Team --

Verliefd op Svalbard. Functioneert het beste tussen min 25 en plus 10 graden. Co-founder van Arctic Marathon en gaat mee als expeditieleider. Staat je op Schiphol op te wachten en kun je van alles vragen voor, tijdens en na deze unieke ervaring. Heeft zelf een hardloop actieradius van 14 kilometer. Is zijn stem kwijt als je op zondag weer op Schiphol staat. Vader van 3 jongens en sportgenieter pur sang.

Sportondernemer
Goochelaar

Raoul Tirtosentono

-- Head of Team --

Helpt je graag met het uitspreken van zijn naam. Alles wat jij gaat meemaken tussen het boeken en het ontvangen van jouw foto's na terugkomst, komt uit zijn hoofd. Zorgt dat zaken optimaal en efficiënt verlopen en bedenker van de gehele customer journey. Co-founder van Arctic Marathon en gaat mee als expeditieleider. Had liever de Middenlandse Zee Marathon begeleid. Vader van 2 kids en bang voor ijsberen.

Planner
Arctic Naked Diver

Motivation man

Alex Gijsbers

-- Running Coach --

Zorgt voor jouw voorbereiding, adviseert je tijdens de Arctic Pasta Party en neemt je mee over de finish. Is gek op Trailrunning en liep al elke marathon die je maar kunt bedenken, op blote voeten of mét schoenen. Kent het parcours op Spitsbergen als geen ander en loopt graag met jou nog een stukje door de sneeuw voor, tijdens of na de marathon. Is klein van stuk maar past zodoende prima in de handbagage van de crew.

Motivator
Walrusboot liefhebber