+ 31 (0)70 - 201 53 31 | info@arcticmarathon.nl

RUN... ON TOP OF THE GLOBE


WIE ZIJN WIJ

JILL BLACKSTONE

Gek op haar NIKON en het Noordelijke deel van de wereld. Gaat mee als professioneel fotograaf om gave wedstrijdfoto('s) te maken. Zorgt dat jouw unieke ervaring vast komt te liggen en deelt dat dan graag met je. Beleeft haar reizen door een cameralens en heeft het alleen in Nederland koud. Wil graag nog een keer een ijsbeer tegenkomen. Moeder van 3 jongens en fotoliefhebber pur sang.

NICKY BIJLEVELD

Multitasker van beroep. IJsberen zijn bang voor haar. Zorgt voor je tijdens jouw avontuur op Svalbard. Gaat mee als expeditieleider om jou optimaal te kunnen laten focussen op de (halve) marathon en de unieke omgeving. Staat samen met het team paraat voor, tijdens en na deze expeditie. Zorgt er voor dat jij jouw startnummer krijgt en zit naast je aan tafel tijdens het eten. Moeder van 2 kids en verliefd op Husky's

SEBASTIAAN VAN HAMOND

Speelt nog steeds Duck Hunt. Houdt van een cameratas op zijn rug. Zorgt voor de meest te gekke aftermovie van ons avontuur en beleeft dit zelf door een klein schermpje. Met zijn camera op zijn schouder fietst hij over het parcours, zodat jij bij terugkomst jouw avontuur kunt blijven herbeleven. Zocht naar walrussen maar kwam niet dichtbij genoeg. Daarom komt hij steeds terug op Svalbard.

HIKMET WEELING

Verliefd op Svalbard. Functioneert het beste tussen min 25 en plus 10 graden. Founder van ARCTICMARATHON en gaat mee als expeditieleider. Staat je op Schiphol op te wachten en kun je van alles vragen voor, tijdens en na deze unieke ervaring. Heeft zelf een actieradius van 14 kilometer. Is zijn stem kwijt als je op zondag weer op Schiphol staat. Vader van 3 jongens en sportgenieter pur sang.

RAOUL TIRTOSENTONO

Helpt je graag met het uitspreken van zijn naam. Alles wat jij gaat meemaken tussen het boeken en het ontvangen van jouw foto's na terugkomst, komt uit zijn hoofd. Zorgt dat zaken optimaal en efficiënt verlopen en bedenker van de gehele customer journey. Gaat mee als expeditieleider, maar had liever de Middenlandse Zee Marathon begeleid. Vader van 2 kids en bang voor ijsberen.

EYZA DE BEER

Heeft niets met kou en het hoge Noorden. Duikt regelmatig op tijdens hardloopevenementen en gaat graag op de foto met mensen.