+ 31 (0)70 - 201 53 31 | info@arcticmarathon.nl

RUN... ON TOP OF THE GLOBE

WIE ZIJN WIJ

HIKMET WEELING

Verliefd op Svalbard. Functioneert het beste tussen -25 en 10 graden. Founder van ARCTICMARATHON en gaat mee als expeditieleider. Staat je op Schiphol op te wachten en kun je van alles vragen voor, tijdens en na deze unieke ervaring. Heeft zelf een actiradius van 14 kilometer. Vader van 3 jongens en sportgenieter pur sang.

JILL BLACKSTONE

Gek op NIKON en het Noordelijke deel van de wereld. Gaat mee als professioneel fotograaf om jouw persoonlijke wedstrijdfoto('s) te maken. Zorgt ernaast voor beeldmateriaal (zoals GoPro en 360 graden) om jouw unieke ervaring vast te leggen. Beleeft haar reizen door een cameralens en heeft het alleen in Nederland koud. Moeder van 3 jongens en fotoliefhebber pur sang.

RAOUL TIRTOSENTONO

Helpt je graag met het uitspreken van zijn naam. Alles wat jij gaat meemaken tussen het boeken en het ontvangen van jouw foto's na terugkomst, komt uit zijn hoofd. Zorgt dat zaken optimaal en efficiënt verlopen en bedenker van de gehele customer journey. Gaat mee als expeditieleider, maar had liever de Middenlandse Zee Marathon begeleid. Vader van 2 kids en bang voor ijsberen.

NICKY BIJLEVELD

Multitasker van beroep. IJsberen zijn bang voor haar. Zorgt voor je tijdens jouw avontuur op Svalbard. Gaat mee als expeditieleider om jou optimaal te kunnen laten focussen op de (halve) marathon en de unieke omgeving. Staat samen met het team paraat voor, tijdens en na deze expeditie. Moeder van 2 kids.

Isaac Johannes Sjonnie (I.J.S.) de Beer

Heeft niets met kou en het hoge Noorden. Blijft graag achter in Nederland. Duikt regelmatig op tijdens hardloopevenementen en gaat graag op de foto met mensen.